Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vin i høj kvalitet til enhver anledning

Hos Vin- & Delikatessehuset forhandler vi et stort udvalg af vin, som vi udvælger fra store dele af verdenen. Alle vores vine er i høj kvalitet, og vi har altid et udvalg af unikke vine til enhver anledning. Vi har butik i Holstebro, men leverer til kunder i hele landet via vores webshop.

Køb vin fremstillet på traditionel vis

Vi lægger stor vægt på at levere vin af en god kvalitet for pengene, som er produceret med en kombination af passion og godt håndværk. I vores sortiment er der fortrinsvis vine fra små producenter, der anvender de traditionelle fremstillingsmetoder. Vores vin må gerne komme fra de lidt mere ukendte producenter, men det vigtigste er absolut smagsoplevelsen samt en rimelig pris i forhold til kvaliteten.

Kontakt os på telefon 97 40 13 54 eller skriv til e-mail vinogdelikatessehuset@hotmail.com, hvis du har nogle spørgsmål. 

Underkategorier

 • Italiensk vin
  Italiensk vin Lige siden oldtiden har mennesker kendt til vin. I europa kan man takke de gamle romere for udbredelsen af vindyrkning i bla. Frankrig og Spanien. Tiderne skifter, og det gør vores smag også. Men når det gælder italiensk vin, så er det stadig mere populært end nogen sinde.
 • Fransk vin
  Fransk vin
 • Spansk vin
  Spansk vin
 • Oversøisk vin
  Oversøisk vin
 • Rødvin
  Rødvin fra spændende vingårde sælges online Rødvin udgør en uundværlig del af de fleste middagsselskaber og fester. Mange danskere foretrækker også et glas rødvin til den daglige middag, hvis et glas hvidvin ikke er mere passende til maden. Det er endvidere populært med et glas rødvin lidt senere på aftenen, hvis man ikke er så meget til kaffe og spiritus. Vi har rødvin fra store dele af verden Vin- & Delikatessehuset har et spændende sortiment af gode vine i vores online vinhandel. Vi lægger vægt på rigtig god kvalitet, men også at kunne levere vine til fornuftige priser. Vi har rødvin for enhver smag. Og vi finder blandt små producenter fra store dele af verdenen, hvorpå vi sælger dem videre til kvalitetsbevidste vinelskere i hele Danmark. Vi har rødvin til både hverdag og fest. Rødvin er yderst populært som vingaver ved receptioner og jubilæer, og som værtindegaver, når man skal til middag hos venner og bekendte. En god flaske vin er endvidere velegnet, når du skal sige tak for hjælpen. Du kan bestille vin nemt og enkelt Bestil det antal flasker, som du ønsker, her i vores webshop. Vi sender det hele inden for to døgn. Du kan altid se, hvor mange flasker der er på lager. Du kan også kontakte os hos Vin- & Delikatessehuset på telefon 97 40 13 54 , eller du kan skrive til os på vinogdelikatessehuset@hotmail.com , hvis du har spørgsmål. 
 • Hvidvin
  Hvidvin fra store dele af verden sælges online Hvidvin er næsten uundværlig til de fleste forretter, og som en kølig aperitif til en hyggelig stund. Mange foretrækker at drikke hvidvin frem for rødvin til hovedretten. Der er også mange hovedretter, hvor denne lyse vin giver den bedste vin- og madoplevelse. Vi har håndplukket hvidvin til alle formål Vin- & Delikatessehuset har håndplukket et udvalg af gode vine fra store dele af verdenen til vores online vinhandel, som vinelskere og vinkendere i hele Danmark kan købe med få klik. Vi har hvidvin, der er tør, sød, frugtig og blød i smagen. Og de kan benyttes til hverdag og fest samt almindelig hygge på en god dag. Det er altid populært med gode hvidvine til et komsammen-arrangement. Du kan sagtens komme en god hvidvin som alternativ til rødvin som vingave til en reception eller et jubilæum, eller du kan give en flaske som tak for hjælpen. Du kan også medbringe en hvidvin som værtindegave, når I skal til middag hos familie, venner og bekendte. Det er også dejligt bare tage et glas, når du er i hyggestemning. Bestil dine vine og vi sender inden to dage Vi sender din vinbestilling inden for to døgn, når du bestiller her i vores webshop. Og du kan kontakte os hos Vin- & Delikatessehuset, hvis du har spørgsmål til vores vine eller til din ordre. Du kan ringe til os på telefon 97 40 13 54 , men du kan også skrive til vinogdelikatessehuset@hotmail.com .
 • Dessertvine
  Dessertvine
 • Mousserende vine
  Mousserende vine Bobler er herlige! Så er det sagt. Uanset om de kommer fra Frankrig, Italien, Spanien eller et helt andet sted. Derfor har vi altid et fint udvalg af mousserende vine.
Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4