Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Summerbird Organic

Blev startet af Michael Grønlykke i 1986. Chokoladen er 100% økologisk, og hele fremstillingsprocessen fra ristning af cacaobønnen til levering til landets mange forhandlere sker i moderne faciliteter på adressen Mandel Alléen i Assens.

Vin- & delikatessehuset er stolte af at være en del udbredelsen af Danmarks allerbedste Chokolade.

Underkategorier

 • Summerbird mandler
  Summerbirds mandler i poser er en serie af spanske mandler, som dragéeres med chokolade eller nougat og derefter rulles i støv af frysetørrede bær. Det hele er naturligvis økologisk...
 • Season
  Summerbird Season Summerbird har altid et bestemt tema tilpasset årstiderne eller årets højtider.
 • Summerbird flødeboller
  Summerbird fløderboller er helt igennem økologiske med en bund af marcipan, der er fremstillet af de allerbedste mandler fra Valencia i Spanien. Æggene er seelvfølgelig øko-æg fra fritgående høns. Chokoladen er Summerbirds egen fremstillet helt fra bunden på Summerbirds egen chokolateri.
 • Truffles
  Summerbirds økologiske truffles er herlige chokoladekugler med en lækker overraskelse gemt indeni.
 • Chokoladebars
  Summerbirds økologiske chokoladebars er lige velegnet til at stille den søde sult, såvel som til desserter og kager. Summerbird fremstiller selv deres chokolade af de allerbedste kakaobønner, som ristes på deres eget chokoladeristeri og derefter laves om til deres prisvindende chokolade.
 • Diverse
  Summerbird har mange forskellige produkter i deres sortiment. Her er et lille udpluk...
 • Gaveæsker
  Gaveæsker fra Summerbird er altid en velkommen og populær gave at give, til en man holder af.
pr. side
Viser 1 - 12 af 16
Viser 1 - 12 af 16