Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Spiritus

Vin- & delikatessehuset har et spændende udvalg af forskellige spiritus. Vi forsøger at være opdateret med de sidste nye trends.

Underkategorier

  • Cognac
    Den bedste cognac fra Frankrig Vi sælger cognac fra Gourry de Chadeville, Jacques Donis, Raymond Ragnaud og Maxime Trijol. De cognac vi forhandler kommer udelukkende fra området Grande Fine Champagne, som er det område i Cognac med den højeste klassifikation. Siden er under opbygning, og vi arbejder på hurtigst muligt at få vores udvalg lagt op med billeder. I mellemtiden beder vi dig kontakte og på mail vinogdelikatessehuset@hotmail.com eller tel.: 97 40 13 54 , hvis du vil vide mere om vore sortiment. Ellers kan vi anbefale dig at besøge butikken. Vi har åbnet for en flaske af de fleste, så du kan smage cognacen før du beslutter dig.
  • Rom
    Rom er gennem de senere år blevet mere og mere populær. Mange (inklusive mig selv) blev positivt overrasket, når de smagte den første ægte fadlagrede rom. Desværre har rigtig mange stadig kun stiftet bekendskab med de billige industri produkter, som man kender fra annoncer og reklamer. Men stadig flerer får øjnene op for en god gedigen rom, fremstillet helt traditionelt på sukkerrørs juice eller sukkerrørsmelasse. Vin- & delikatesset's sortiment i rom er en udsøgt blanding af relativt sjældne flasker og nogle lidt mere kendte mærker. Vi har åbnet for de fleste af dem i butikken, så de kan smages, inden man udvælger sin favorit. Eller man kan side i sofaen og bestille sin favorit rom. Så sender vi den til dig i løbet af 2 - 3 dage.
  • Gin
    Gin Gin er i løbet af ganske få år blevet endog meget populær. Der skyder hele tiden nye mikrodestillerier op, som fremstiller de mest fantastiske dråber til et marked, som bare vokser og vokser.
pr. side
Viser 1 - 12 af 26
Viser 1 - 12 af 26