Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Speyside DistilleryEtableringen af destilleriet Speyside skyldes primært en enkelt mands drøm og enorme indsats. George Christie var en tidligere ubådskaptajn, der drømte om at opføre et lille smukt ”håndværks-destilleri”, og i 1956 købte han et stykke land i Drumguish ved Kingussie i den sydligste ende af Speyside. Der kom dog til at gå fire år, inden byggeriet startede, og endnu 25 år før det var færdigbygget - og så lige yderlige tre år inden det begyndte at producere. Allerede før destilleriet stod færdig i 1987, havde George Christie måttet sælge hele herligheden, men han forblev en hyppig gæst på destilleriet lige indtil hans død i 2012.

Harvey’s of Edinburgh


I dag ejes destilleriet af ”Harvey’s of Edinburgh”, og det fremstår som et af Skotlands smukkeste og mest romantiske destillerier. Det er kun udrustet med et enkelt sæt potstills, og den maksimale årlige produktionskapacitet er kun omkring 600.000 liter.
Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5