Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin fra spændende vingårde sælges online

Rødvin udgør en uundværlig del af de fleste middagsselskaber og fester. Mange danskere foretrækker også et glas rødvin til den daglige middag, hvis et glas hvidvin ikke er mere passende til maden. Det er endvidere populært med et glas rødvin lidt senere på aftenen, hvis man ikke er så meget til kaffe og spiritus.

Vi har rødvin fra store dele af verden

Vin- & Delikatessehuset har et spændende sortiment af gode vine i vores online vinhandel. Vi lægger vægt på rigtig god kvalitet, men også at kunne levere vine til fornuftige priser. Vi har rødvin for enhver smag. Og vi finder blandt små producenter fra store dele af verdenen, hvorpå vi sælger dem videre til kvalitetsbevidste vinelskere i hele Danmark.

Vi har rødvin til både hverdag og fest. Rødvin er yderst populært som vingaver ved receptioner og jubilæer, og som værtindegaver, når man skal til middag hos venner og bekendte. En god flaske vin er endvidere velegnet, når du skal sige tak for hjælpen.

Du kan bestille vin nemt og enkelt

Bestil det antal flasker, som du ønsker, her i vores webshop. Vi sender det hele inden for to døgn. Du kan altid se, hvor mange flasker der er på lager. Du kan også kontakte os hos Vin- & Delikatessehuset på telefon 97 40 13 54, eller du kan skrive til os på vinogdelikatessehuset@hotmail.com, hvis du har spørgsmål. 

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14