Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Portvin fra portvinshuse ved Dourodalen sælges online

Portvin har gennem de sidste år fået en sand opblomstring, og portvinen kan nydes til desserten til festen og ved middagsselskabet, eller når man har en hyggelig stund. Mange af de gode vine har ligget på fad på i portvinshuset over en længere årrække. Portvin kommer fra Dourodalen i Portugal, og de kaldes for "Vinho do Porto" på portugisisk. Portvin er en herlig alternativ til rødvine, når der serveres gode lagrede oste. Prøv det!

Vi har et eksklusivt udvalg af portvin til en god pris

Vi hos Vin- & Delikatessehuset har samlet et spændende udvalg af fremragende portvine fra nogle mindre kendte vinhuse. Det betyder, at vores online vinhandel kan tilbyde en lækker portvin til alle i hele Danmark til en ganske fornuftig pris.

Vi har blandt andet portvin fra Vista Alegre (Vallegre), der ligger ved byen Pinhão. Dette portvinshus benytter stadig de gamle "Lagars", hvor de stadig træder på druerne med de bare fødder. Nogle vinstokke er mere end 75 år gamle. Samlet set resulterer det i nogle af de bedste portvinskvaliteter. Vi fører endvidere Barros, der blev grundlagt i 1913 og har vundet flere priser for deres gode produkter. De har især vundet anerkendelse for deres Colheitas.

Bestil din næste Vinho do Porto i vores webshop

Når du bestiller din portvin her i vores webshop, sender vi den inden for to dage. Og du er velkommen til at kontakte os hos Vin- & Delikatessehuset på telefon 97 40 13 54 eller på vinogdelikatessehuset@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til vores vine eller til din bestilling.

Underkategorier

  • Vista Alegre
    Vista Alegre (Vallegre) Quinta Vista Alegre ligger langt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Portvinshuset Vallegre ejes af familien Cunha Barros, der gennem flere generationer har været engageret i portvinsproduktion. På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle "Lagars", hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, Dette resulterer i de absolut bedste portvinskvaliteter. Quintaens vinmarker har et areal på 55 hektarer beplantet med nogle af regionens bedste druesorter: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Roriz og Tinto Cão. Quintaens vinstokkene er meget gamle, enkelte mere end 75 år.
  • Barros
    Barros har en fantastisk historie Siden grundlæggelsen i 1913, har Barros formået at skabe sig et navn inden for portvin. Gennem en sikker og succesfuld stragigi har huset formået at vinde op til flere priser. Særlig har Barros vundet anerkendelse for deres Colheitas.
Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6