Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvin fra store dele af verden sælges online

Hvidvin er næsten uundværlig til de fleste forretter, og som en kølig aperitif til en hyggelig stund. Mange foretrækker at drikke hvidvin frem for rødvin til hovedretten. Der er også mange hovedretter, hvor denne lyse vin giver den bedste vin- og madoplevelse.


Vi har håndplukket hvidvin til alle formål

Vin- & Delikatessehuset har håndplukket et udvalg af gode vine fra store dele af verdenen til vores online vinhandel, som vinelskere og vinkendere i hele Danmark kan købe med få klik. Vi har hvidvin, der er tør, sød, frugtig og blød i smagen. Og de kan benyttes til hverdag og fest samt almindelig hygge på en god dag. Det er altid populært med gode hvidvine til et komsammen-arrangement.

Du kan sagtens komme en god hvidvin som alternativ til rødvin som vingave til en reception eller et jubilæum, eller du kan give en flaske som tak for hjælpen. Du kan også medbringe en hvidvin som værtindegave, når I skal til middag hos familie, venner og bekendte. Det er også dejligt bare tage et glas, når du er i hyggestemning.

Bestil dine vine og vi sender inden to dage

Vi sender din vinbestilling inden for to døgn, når du bestiller her i vores webshop. Og du kan kontakte os hos Vin- & Delikatessehuset, hvis du har spørgsmål til vores vine eller til din ordre. Du kan ringe til os på telefon 97 40 13 54, men du kan også skrive til vinogdelikatessehuset@hotmail.com.

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4