Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Barros Colheita 1974 Forstør

Barros Colheita 1974

10666

Ny

40 år gammel Colheita fra 1974. En absolut perle...

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 899,00

Yderligere information

En luksus Colheita fra en enkelt årgang. Nyd denne til vinterens fede desserter og gode hygge stunder.

Portvin kommer fra det ældste afgrænsede område i verden, i det nordlige Portugal. Her dyrkes en bred vifte af lokale druer på marker med en ekstrem hældningsgrad, helt op til 45 grader. Området ligger ca. 70 km inde i landet, oppe af Douro floden. Omrdet strækker sig herfra og helt til den spanske grænse. Portvin produceres kun i dette specifikke område. 
Barros er et af de gamle firmaer i portvinsindustrien og har eksisteret siden 1913. Firmet har været drevet af familien lige siden og er anerkendt som specialist i den svære fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny. 

Vinen:

Colheita Portvin fremstilles af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed.

Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtrækkes så meget farve og smagskomponenter fra skallerne som muligt. Når mosten har en alkoholstyrke omkring 6 –7 % tilsættes druesprit og man har en Portvin på 20%. Denne Portvin lagres på egetræsfade i minimum 7 år før den tappes og må benævnes som en Colheita. Colheita betyder høst og hentyder til at Portvinen kommer fra én årgang.

I glasset:

Lys rød med en ravfarvet kant. I næsen finder man noter af tørrede frugter, nødder, figner og mandler. I smagen er portvinen dejlig blød med krydrede noter og en vidunderlig ren kirsebærsmag. Lang og vedvarende finish.
En herlig og nødvendig ledsager til søde kager, chokoladedesserter og modne oste.

Bør serveres ved 10 – 12 grader.